Werkplek

Over Expertees

De trends en mogelijkheden op het internet worden steeds diverser en blijven zich in een razendsnel tempo ontwikkelen. Naast het hebben van een website zijn er met de opkomst van sociale netwerken en mobiele apparaten meer opties bijgekomen om een product of bedrijf te promoten of informatie te leveren. Expertees bezit uitgebreide kennis en ervaring met verschillende oplossingen en weet hoe deze het beste kunnen worden ingezet, of dit nu een website, Facebook app, mobiele app of simpel Flash onderdeel is.

 

Technieken

Een van de speerpunten van Expertees is om op de hoogte te zijn en te blijven van de verschillende technieken.
Hierbij worden vernieuwende alternatieven nauwlettend in de gaten gehouden om de technische mogelijkheden daarvan zo optimaal mogelijk te kunnen toepassen.
Expertees werkt veel met PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript en het Flash platform, in combinatie met verschillende frameworks zoals CodeIgniter, Jquery, Phonegap en HTML5 Boilerplate.

Expertees heeft ruime ervaring met de mogelijkheden en interactie van diensten zoals bijvoorbeeld Google, Facebook of Twitter.

 

Content Management

Het zelf beheren van een website, door de opdrachtgever, is tegenwoordig haast vanzelfsprekend. In de meeste gevallen gebruikt Expertees als basis voor het ontwikkelen van een website een Content Management Systeem (CMS). Dit biedt voordelen voor wat betreft het zelf kunnen bijhouden van de website. Daarnaast staat een goed CMS garant voor een stabiel fundament en bewaakt het de kaders van de eigen identiteit.

Expertees gebruikt standaard ExpressioneEngine. Dit CMS bevat een groot aantal standaard functionaliteiten en werkt met modules waardoor uitbreidingen altijd mogelijk blijven. Daarnaast is het CMS zeer flexibel waardoor je als gebruiker alleen de onderdelen voorgeschoteld krijgt die je nodig hebt. ExpressionEngine is gebouwd op het CodeIgniter framework.

Behalve ExpressionEngine heeft Expertees ook ervaring met andere systemen zoals Wordpress of Joomla.